Skip to main content

Nieuws

24-uurs sponsoractie voor jeugdfonds

Geschreven op 1 maart 2024

Daoud Rahimi Gym organiseert op 1 maart 2024 een 24-uurs sponsoractie om geld in te zamelen voor het jeugdfonds. Het doel is om kinderen die door hun financiële situatie niet kunnen sporten, de kans te geven om te zwemmen, voetballen, hockeyen en andere sporten te beoefenen.

Tijdens de 24-uurs actie zullen verschillende sportieve activiteiten plaatsvinden. Bedrijven en particulieren kunnen de actie sponsoren door een bedrag te doneren. In ruil voor hun sponsoring wordt het logo van de sponsor op een scherm getoond tijdens de actie.

"We hopen met deze actie een mooi bedrag op te halen voor het jeugdfonds," aldus Daoud Rahimi, eigenaar van Daoud Rahimi Gym. "Ieder kind verdient het om te kunnen sporten, ongeacht hun financiële situatie. Met deze actie willen we daaraan bijdragen."

Bedrijven en particulieren die de actie willen sponsoren, kunnen een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 0592-481433.

1 maart 2024 8

Daoud Rahimi Gym start met danslessen voor kinderen

Geschreven op 16 januari 2024

Daoud Rahimi Gym in Rolde start op vrijdag 1 februari met danslessen voor kinderen. De lessen zijn bedoeld voor kinderen van groep 1/2 (kleuterballet) en groep 3/4 (ballet).

De danslessen worden gegeven door een ervaren dansdocente. De lessen zijn gericht op het ontwikkelen van de motoriek, balans en coördinatie van de kinderen. Daarnaast leren de kinderen de basisprincipes van dans, zoals klassieke balletbewegingen.

De lessen zijn op vrijdagmiddag van 16:30 tot 17:30 uur voor groep 1/2 en van 17:30 tot 18:30 uur voor groep 3/4.

Kinderen die geïnteresseerd zijn in de danslessen kunnen een gratis proefles meedoen. Als zij lid worden van de sportschool, krijgen ze de eerste maand gratis.

Even voorstellen: Romy van Dijk

Geschreven op 15 januari 2024

Hoi, ik ben Romy van Dijk en ik ben 15 jaar oud. Ik dans al sinds mijn vierde. Op dit moment dans ik bij het danskwartier in Zuidlaren en balletschool Assen. Daarnaast zit ik in de vooropleiding van danshuis noord. Ik heb veel ervaring in de danswereld. Ik vind het leuk om mijn passie voor dans aan jonge kinderen te leren.

Wijzigingen openingstijden zomervakantie 2023

Geschreven op 4 juli 2023

Tijdens de zomervakantie is de sportschool op andere tijden geopend en is gesloten van 12 augustus tot en met 20 augustus.

Oud Hollandse spelletjes middag

Geschreven op 21 februari 2023

Op woensdag 5 april 2023 organiseert Daoud Rahimi Gym in samenwerking met Stichting de Trans, Zorggroep Drenthe en Interzorg een gezellige middag met oud Hollandse spelletjes. Kom langs voor een lekker kopje koffie of thee, maak kennis met andere mensen en speel samen oud Hollandse spellen.

Je bent van harte welkom op woensdag 5 april 2023 van 12:00 tot 16:00 uur.

Nieuwe collega Body Pump instructeur

Geschreven op 19 januari 2023

We hebben een nieuwe collega (Arjen). Een gediplomeerd Body Pump instructeur a la Les Mills! Per 1 februari zal hij op de dinsdagavond lesgeven.

Kom gerust eens een les bijwonen!

24 uurs geldinzamelingsactie "Iedereen zou toch moeten kunnen sporten?"

Geschreven op 18 november 2022

Van zaterdag 14 januri tot en met zondag 15 januari van 10:00 tot 10:00 uur houdt Daoud Rahimi Gym een 24 uurs geldinzamelingsactie voor inwoners van de gemeente Aa en Hunze die geen geld hebben om te kunnen sporten.

Er zal ieder uur een andere (groeps)les worden gegeven. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje en er is live muziek! Alle donaties zijn welkom. De gemeente zal het ingezamelde geld in ontvangst nemen en schenken aan inwoners die geen geld hebben om te kunnen sporten. Vervolgens mogen zij zelf een sport uitkiezen.

Doe jij ook mee? Iedereen zou toch moeten kunnen sporten?

Wil jij of je bedrijf doneren? Gebruik de QR-code of ga naar deze link.

qr code 24uurs geldinzamelingsactie

Broodje knakworst met Sint Maarten

Geschreven op 28 oktober 2022

Op 11 november met Sint Maarten zijn kinderen van 17:00 tot 19:00 welkom om een broodje knakworst te komen halen bij Daoud Rahimi Gym. Kom je ook voor ons zingen?!

Dojo en Kickboks Kamp

Geschreven op 26 oktober 2022

Op 27 en 28 december organiseren wij voor jeugd van 6 tot en met 14 een een Dojo en Kickboks Kamp! Het duurt van 17:00 uur op 27 december tot 9:00 uur 's ochtends op 28 december. Deelname is gratis!

Halloween Party

Geschreven op 6 oktober 2022

Op zaterdag 29 oktober organiseren wij een Halloween feest van 19:00 tot 0:00 uur. Kom je ook? Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd!

Mountainbike clinic 18 augustus 2022

Geschreven op 30 juli 2022

Dag Fietscollega's. Straks is de vakantie weer voorbij en kunnen we weer lekker bezig in de sportschool. Op 16 augustus is dan weer de eerste les. 18 augustus willen we voor de variatie iets anders doen, namelijk een mountainbike Clinic. Fietsspecialist Kamp geeft deze clinic en we gaan de mountainbike route van Rolde doen. We verzamelen ons bij Fietsspecialist Kamp en voor degene die geen mountainbike heeft kan daar een gebruiken op kosten van Daoud. Graag hoor ik van jullie of je mee wilt en of je je eigen fiets meeneemt.

Groeten Jan en Hans

Maand juli en augustus: Zomerrrooster

Geschreven op 24 juni 2022

Van 18 juli tot 28 augustus zijn wij geopend van 08:00 - 12:00 en 18:00 - 22:00. De sportschool is van 1 tot 7 augustus gesloten.

De laatste kinderlessen zijn op maandag 11 juli (judo) en woensdag 13 juli (kickboksen en dans). Na de zomervakantie beginnen de lessen weer op 29 augustus (judo) en 31 augustus (dans en kickboksen).

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer!

Roldertoren Run - Nieuw hardloopevenement in Rolde

Geschreven op 25 mei 2022

Op zaterdag 1 oktobr 2022 zal er in Rolde een nieuw hardloopevenement plaatsvinden. De Roldertoren Run. Een gloednieuw hardloopevenement in en om Rolde met het accent op beleving. Verhard en onverhard, drie afstanden (halve marathon, 10 kilometer en 5 kilometer) en een schitterend parcours over het Balloërveld, het stroomdal van de Drentsche Aa en wandelspoor. De start zal zijn om 11:00 uur bij de Jacobuskerk in Rolde.  De inschrijving opent 1 mei 2022.

In beweging voor Oekraïne 24-uurs marathon!

Geschreven op 7 maart 2022

Daoud Rahimi Gym organiseert op zaterdag 12 maart van 12:00 uur tot zondag 13 maart 12:00 uur een 24-uurs sportmarathon. Je hoeft geen lid van de sportschool te zijn, iedereen is welkom. We zijn 24 uur lang geopend voor onder andere fitness, groepslessen, personal training, sportmassage, workshop kickboksen en dansen,  et cetera. Voor de kinderen is er op zaterdag een springkussen tussen 12:00 en 16:00 uur. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Bij de ingang staat een giftenbox. De gehele opbrengst gaat naar Giro555.

Volg Daoud Rahimi Gym ook via social media!

Hans Niemeijer

Daoud is een top gozer en heeft veel voor zijn klanten over. Hij heeft goede apparatuur en zijn groepslessen zijn goed en gezel...

Richard van der Hulst

Mooie sportschool van een zeer enthousiaste ondernemer. Ruim opgezet met diverse zalen voor de diverse lessen. Aanrader!

Jan Lammers

Daoud geeft je persoonlijke aandacht en let goed op de juiste houding bij de diverse toestellen. De sportschool is netjes en sc...

Jelle de Rijke

Geweldige gym met zeer uitgebreide faciliteiten. Hechte club van dorpgenoten met leuke groepslessen. Echt van gigantische waard...

Robbert

Leuke plek en solide uitrusting. Accepteert dagpassen en niet te druk.

Jacco Fluks

Daoud heeft van deze oude garage een mooie sportschool gemaakt waar het hele dorp (en omgeving) welkom is. Sporten zal nooit mi...

Hendrik Hospes

Super fitness centrum

Patrick Ernens

Mooie sportschool met goed begeleiding

Arjan Menger

Gezellige sportschool. Laagdrempelig en daarnaast erg professionele begeleiding!

Joran van Boven

Hele leuke sportschool met verschillende mogelijkheden als:groepslessen, zelfstandig sporten met OA :gewicht heffen,kracht oefe...

Roos Holwerda

Fijne sportschool met een leuk aanbod aan groepslessen. Altijd gezellig!

Marietta P.D.

Alleen maar lof voor Daoud!

Johan Weghorst

Daoud en zijn medewerkers zijn zeer gemotiveerd en vormen een hecht team. De sportschool ziet er spic en span uit na een grondi...

Françoise Martin

Deze sportschool is echt een aanrader. Kundige begeleiding en sfeer is gemoedelijk.

Adolf Hof

Gezellig altijd een leuke sportschool met leuke gewone mensen.

Luukjan Kruit

Super vriendelijke en leuke sportschool!

Rawad

Wij zagen Daoud in actie bij de warming up van de kinderen tijdens een open dag van de handbalvereniging in Rolde. Hij begeleid...