Skip to main content
 • Nieuws

Even voorstellen: Marieke

Geschreven op 11 juli 2023

Hallo, ik ben Marieke, 44 jaar en kom de komende periode stagelopen bij Daoud Rahimi Gym. Ik maak een enorme carrière switch van interieurstyling naar fitnesstrainer en ben net met de opleiding gestart. Daarnaast ben ik ook nog moeder van 3 kinderen dus altijd lekker druk. Ik heb echt super veel zin om de komende tijd in de leer te gaan bij Daoud en mijn andere collega's om zo uiteindelijk zelf mensen te kunnen begeleiden bij hun training.

Graag tot snel!

Wijzigingen openingstijden zomervakantie 2023

Geschreven op 4 juli 2023

Tijdens de zomervakantie is de sportschool op andere tijden geopend en is gesloten van 12 augustus tot en met 20 augustus.

Oud Hollandse spelletjes middag

Geschreven op 21 februari 2023

Op woensdag 5 april 2023 organiseert Daoud Rahimi Gym in samenwerking met Stichting de Trans, Zorggroep Drenthe en Interzorg een gezellige middag met oud Hollandse spelletjes. Kom langs voor een lekker kopje koffie of thee, maak kennis met andere mensen en speel samen oud Hollandse spellen.

Je bent van harte welkom op woensdag 5 april 2023 van 12:00 tot 16:00 uur.

Nieuwe collega Body Pump instructeur

Geschreven op 19 januari 2023

We hebben een nieuwe collega (Arjen). Een gediplomeerd Body Pump instructeur a la Les Mills! Per 1 februari zal hij op de dinsdagavond lesgeven.

Kom gerust eens een les bijwonen!

24 uurs geldinzamelingsactie "Iedereen zou toch moeten kunnen sporten?"

Geschreven op 18 november 2022

Van zaterdag 14 januri tot en met zondag 15 januari van 10:00 tot 10:00 uur houdt Daoud Rahimi Gym een 24 uurs geldinzamelingsactie voor inwoners van de gemeente Aa en Hunze die geen geld hebben om te kunnen sporten.

Er zal ieder uur een andere (groeps)les worden gegeven. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje en er is live muziek! Alle donaties zijn welkom. De gemeente zal het ingezamelde geld in ontvangst nemen en schenken aan inwoners die geen geld hebben om te kunnen sporten. Vervolgens mogen zij zelf een sport uitkiezen.

Doe jij ook mee? Iedereen zou toch moeten kunnen sporten?

Wil jij of je bedrijf doneren? Gebruik de QR-code of ga naar deze link.

qr code 24uurs geldinzamelingsactie

Broodje knakworst met Sint Maarten

Geschreven op 28 oktober 2022

Op 11 november met Sint Maarten zijn kinderen van 17:00 tot 19:00 welkom om een broodje knakworst te komen halen bij Daoud Rahimi Gym. Kom je ook voor ons zingen?!

Dojo en Kickboks Kamp

Geschreven op 26 oktober 2022

Op 27 en 28 december organiseren wij voor jeugd van 6 tot en met 14 een een Dojo en Kickboks Kamp! Het duurt van 17:00 uur op 27 december tot 9:00 uur 's ochtends op 28 december. Deelname is gratis!

Halloween Party

Geschreven op 6 oktober 2022

Op zaterdag 29 oktober organiseren wij een Halloween feest van 19:00 tot 0:00 uur. Kom je ook? Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd!

Mountainbike clinic 18 augustus 2022

Geschreven op 30 juli 2022

Dag Fietscollega's. Straks is de vakantie weer voorbij en kunnen we weer lekker bezig in de sportschool. Op 16 augustus is dan weer de eerste les. 18 augustus willen we voor de variatie iets anders doen, namelijk een mountainbike Clinic. Fietsspecialist Kamp geeft deze clinic en we gaan de mountainbike route van Rolde doen. We verzamelen ons bij Fietsspecialist Kamp en voor degene die geen mountainbike heeft kan daar een gebruiken op kosten van Daoud. Graag hoor ik van jullie of je mee wilt en of je je eigen fiets meeneemt.

Groeten Jan en Hans

Maand juli en augustus: Zomerrrooster

Geschreven op 24 juni 2022

Van 18 juli tot 28 augustus zijn wij geopend van 08:00 - 12:00 en 18:00 - 22:00. De sportschool is van 1 tot 7 augustus gesloten.

De laatste kinderlessen zijn op maandag 11 juli (judo) en woensdag 13 juli (kickboksen en dans). Na de zomervakantie beginnen de lessen weer op 29 augustus (judo) en 31 augustus (dans en kickboksen).

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer!

Roldertoren Run - Nieuw hardloopevenement in Rolde

Geschreven op 25 mei 2022

Op zaterdag 1 oktobr 2022 zal er in Rolde een nieuw hardloopevenement plaatsvinden. De Roldertoren Run. Een gloednieuw hardloopevenement in en om Rolde met het accent op beleving. Verhard en onverhard, drie afstanden (halve marathon, 10 kilometer en 5 kilometer) en een schitterend parcours over het Balloërveld, het stroomdal van de Drentsche Aa en wandelspoor. De start zal zijn om 11:00 uur bij de Jacobuskerk in Rolde.  De inschrijving opent 1 mei 2022.

In beweging voor Oekraïne 24-uurs marathon!

Geschreven op 7 maart 2022

Daoud Rahimi Gym organiseert op zaterdag 12 maart van 12:00 uur tot zondag 13 maart 12:00 uur een 24-uurs sportmarathon. Je hoeft geen lid van de sportschool te zijn, iedereen is welkom. We zijn 24 uur lang geopend voor onder andere fitness, groepslessen, personal training, sportmassage, workshop kickboksen en dansen,  et cetera. Voor de kinderen is er op zaterdag een springkussen tussen 12:00 en 16:00 uur. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Bij de ingang staat een giftenbox. De gehele opbrengst gaat naar Giro555.

Volg Daoud Rahimi Gym ook via social media!
 • Luukjan Kruit

  Super vriendelijke en leuke sportschool!
 • Jelle de Rijke

  Geweldige gym met zeer uitgebreide faciliteiten. Hechte club van dorpgenoten met leuke groepslessen. Echt van gigantische waard...
 • Adolf Hof

  Gezellig altijd een leuke sportschool met leuke gewone mensen.
 • Rawad

  Wij zagen Daoud in actie bij de warming up van de kinderen tijdens een open dag van de handbalvereniging in Rolde. Hij begeleid...
 • Patrick Ernens

  Mooie sportschool met goed begeleiding
 • Richard van der Hulst

  Mooie sportschool van een zeer enthousiaste ondernemer. Ruim opgezet met diverse zalen voor de diverse lessen. Aanrader!
 • Joran van Boven

  Hele leuke sportschool met verschillende mogelijkheden als:groepslessen, zelfstandig sporten met OA :gewicht heffen,kracht oefe...
 • Françoise Martin

  Deze sportschool is echt een aanrader. Kundige begeleiding en sfeer is gemoedelijk.
 • Jacco Fluks

  Daoud heeft van deze oude garage een mooie sportschool gemaakt waar het hele dorp (en omgeving) welkom is. Sporten zal nooit mi...
 • Johan Weghorst

  Daoud en zijn medewerkers zijn zeer gemotiveerd en vormen een hecht team. De sportschool ziet er spic en span uit na een grondi...
 • Marietta P.D.

  Alleen maar lof voor Daoud!
 • Hans Niemeijer

  Daoud is een top gozer en heeft veel voor zijn klanten over. Hij heeft goede apparatuur en zijn groepslessen zijn goed en gezel...
 • Arjan Menger

  Gezellige sportschool. Laagdrempelig en daarnaast erg professionele begeleiding!
 • Hendrik Hospes

  Super fitness centrum
 • Jan Lammers

  Daoud geeft je persoonlijke aandacht en let goed op de juiste houding bij de diverse toestellen. De sportschool is netjes en sc...
 • Robbert

  Leuke plek en solide uitrusting. Accepteert dagpassen en niet te druk.
 • Roos Holwerda

  Fijne sportschool met een leuk aanbod aan groepslessen. Altijd gezellig!